Previous events

Alex Hedley @ From The Heart Charity All Day Music Extravaganza

Hawthorns Hotel , 8 Northload St, Glastonbury BA6 9JJ

A day long charity music event raising funds for Freddy's Fight For Life featuring live music from: - September Son The Rockabilly Cadillacs Nick Parker Liam Howard Lucy Bernardez The Legendary Snake Snake Snake Nature's Cage Alex Hedley Andy Badman Liam Goodman

Entry by donation.

Oct29

Alex Hedley | The Partisan Seed Live @ Woodies

Woodies , Melkmarkt 34, 8011 MD, Zwolle

Alex Hedley uit Dorset is een kippenvelmachine. Iemand die gaat zitten, begint te spelen, te zingen en je met een gezegende stemraakt tot diep in de kern. Een must hear voor liefhebbers van het genre. Zijn EP Shadow Lake nam hij op samen met John Cornfield(Muse, Robert Plant, Supergrass). Ter promotie van de EP tourde hij in 2016 uitgebreid door Engeland en in november 2016 speeldehij een week shows in Nederland ter promotie van de Nederlandse release. Voordat hij als songwriter actief werd, maakte hij met zijnband Saturday Sun al furore in Europa, onder andere met de single Seagull die in no-time miljoenen plays vergaarde op Spotify, maar ook met supportshows voor Sigur Ros. Eind 2017 verschijnt nieuw materiaal van Alex Hedley op King Forward Records.

De Portugese Filipe Miranda brengt al sinds 2005 albums uit onder naam The Partisan Seed, die in Portugal erg succesvol zijn geweest. In 2013 speelde hij met succes voor het eerst in Nederland, en dat heeft er toe geleid dat zijn vijfde album Insomnia(https://thepartisanseed.bandcamp.com/) verscheen op het Nederlandse King Forward Records.

Oct22

Rauw Hees Teder presenteert: Alex Hedley (UK) + Aline Hilderink

Houtje Touwtje Strogebouwtje , Veilingkade 9, Breda

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1949231008683147/

Rauw Hees Teder presenteert op zondag 22 oktober de Britse singer-songwriter Alex Hedley en support Aline Hilderink. De entree is gratis. Plaats van handeling: Houtje Touwtje Strogebouwtje op STEK. Aanvang 15 uur.

Iemand die gaat zitten, begint te spelen, te zingen en je met een gezegende stem raakt tot diep in de kern. Hij is een onbetwist groei-juweel die ofwel uitgroeit tot een absolute publieksfavoriet of verdwijnt in hoeken waar giganten als Nick Drake en John Martyn al eerder verdwenen. Gelukkig kan er in beide gevallen worden geconcludeerd dat hij een must-hear is voor de liefhebbers van het genre.

Zijn EP Shadow Lake die uitkwam in 2016 nam hij op met producer John Cornfield die eerder samenwerkte met Muse, Robert Plant en Supergrass.

Momenteel werkt Alex aan zijn tweede EP die gepland staat voor 2018. De eerste single van deze EP, This Life, zal op 20 oktober uitkomen via King Forward Records. Ter promotie hiervan zal hij Nederland opnieuw aandoen voor enkele shows. Waaronder een optreden op STEK.

De Bredase Aline Hilderink opent Rauw Hees Teder. Ze stond onder meer in de voorrondes van de BN/DeStem wedstrijd voor singer-songwriters en deed mee aan December Tapes. Onlangs lanceerde ze haar eerste cd met Engelstalig en Nederlandstalig werk.

Dec15

Alex Hedley supporting The Dylan Project

The 1865, Brunswick Square, Southampton SO14 3AR

Far more than a tribute act, The Dylan Project has been presenting its own loving interpretation of Bob Dylan’s music for nearly twenty years.

Alex has been added as a support act for this amazing band - grab a ticket and see you there! :)

This feature is rendered via ajax

© Copyright Cyber Nomad Records 2018